[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

 

ggd-keuring

 

 

Welkom bij Onny’s Tattoos,

Onny’s Tattoo’s, een vriendelijke en laagdrempelige shop gevestigd in het centrum van Grave, een shop waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.

Wilt u  vrijblijvende afspraak om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn neemt u dan even contact op of loop even binnen.

Een TIP:

Een tattoo neem je voor het leven. Niet iets om licht over te denken dus. Daarom hanteren wij enkele belangrijke stelregels: er wordt bij ons alleen getatoeëerd als je 18 jaar of ouder bent. Vanaf je 16e kun je voor een tattoo wel terecht, echter alleen onder begeleiding van een ouder of voogd.

Wij adviseren je niet alleen over de afbeelding die je op je lichaam wilt hebben, maar ook over de plaats waar de tattoo komt, over de grootte en dat houdt in dat we ook wel eens “nee” verkopen. Graag kijken en zoeken we met je mee als je niet zeker bent over het ontwerp. Je kunt bij ons geen tattoos laten zetten op gezicht, handen of geslachtsdelen. Tattoos die voor anderen kwetsend kunnen overkomen, zetten we ook niet. Bij ons gaat het zetten van tatoeages gepaard met respect voor elkaar en naar anderen toe.

 

Let op Pinnen is niet mogelijk

Bij ons Kunt u Terecht voor zowel Tattoos als piercingen.

Onny’s Tattoos

Brugstraat 2
5361 GT
Grave

info@onnystattoos.nl
www.onnystattoos.nl

06 47 08 45 82
+31 (0)486 436 133

www.onnystattoos.nlwww.tattoograve.nlwww.tattoosgrave.nlwww.tattoo-grave.nlwww.tattooswijchen.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]