Welkom bij Tattoocity by Onnystattoos

Jouw Tatoeage
onze ervaring


EEN TATTOO MOET EEN BIJZONDERE ERVARING ZIJN

BOEK JOUW INTAKE

Opgericht in 2015
Tattoocity by Onnystattoos

Op de Markt in Het centrum van het Vestingstadje Grave, bevind zich Tattoocity by Onnystattoos, Met 350m2, mogen wij ons momenteel een van de Grootste en meest luxe tattooshops van Nederland noemen.

Verdeeld over 4 verdiepingen vind je

Bij binnenkomst op de begane vloer vind je een mooie grote lounge (Onny's Lounge) compleet met een VideoWall , Tosti Bar ,Arcade Games en tafel voetbal.

Op de 1ste verdieping (vide) bevinden zich 4 werkplekken welke volledig af te zetten zijn voor privacy, en een speciale wachtruime voor eventuele vrienden/kennisen welke meekomen voor morale steun van de klanten.

Op -1 bevinden zich nog 4 werkplekken een toilet een wachtruime en een foto booth , voor het maken van professionele foto's van de tatoeages.

Op -2 bevind zich het kantoor en Relax ruimte voor de artiesten , deze ruimte is Prive

 • Een comfortable en relaxte omgeving

 • Entertainment en een hapje en een drankje zijn mogelijk in de lounge

 • Professionele Artiesten

 • Hygiënische omgeving ingericht volgens de standaard,

 • GGD Goedgekeurd


Ons proces voor jou tattoo
Hoe werken Wij

Een tattoo laten zetten , moet een ervaring zijn, je wilt graag een tattoo, of je denk er over na om er een te laten zetten. hoe pakken wij dit aan? in onze studio zorgen we voor het beste resultaat zodat zowel de klant als de artiest tevreden naar huis gaat. hieronder lees je uitgebreid hoe wij te werk gaan, en waar je rekening mee moet houden voor je eerste afspraak.

 • welke stijl vindt je mooi?

 • welke artiest?

 • welke plek komt de tattoo?

1. Gratis intake /consult

Plan online een consult/intake, of kom langs in de studio.Wij hanteren geen speciale boekings dagen, je bent ten alle tijden welkom. Om gezamenlijk je ideen om te zetten naar een tattoo die bij jou past, met de juiste artiest.

We kunnen bespreking online doen maar het liefst willen we je zien in onze tattooshop. Op die manier kunnen we je toch beter helpen. En krijg je meteen een idee van onze studio.

2. aspraak boeken

Als we na het intake gesprek er uit zijn gekomen waar de tatoeage komt en hoe deze eruit komt te zien kan je een afspraak inplannen om de tattoo te laten zetten. Voor deze afspraak vragen wij dan ook een aanbetaling.

Let op een aanbetaling is definitief en wordt niet terugbetaald. Omdat de artiest hier namelijk al uren in het ontwerp en tekenen heeft zitten.

3. De tattoo afspraak

Tijdens het Intake gesprek / Consult , heeft de artiest informatie van je gekregen , en is daaruit een ontwerp gekomen, vandaag gaat de artiest(e)  samen met jou de  plaatsing, grootte en details bespreken. Wij zijn pas happy als jij dat ook bent. dus geef vooral aan als er iets niet naae wens is je  een wijziging wilt of je ergens niet fijn bij voelt.

Zorg verder dat je goed uitgerust bent, ga lekker achterover zitten en laat de rest aan de Artiest(e) over.  
Boek een intake gesprek
Intake afspraak

Wil je een Intake/Consult afspraak maken, In de shop of online, kan je dat via het formulier hiernaast doen, stel een tijd en datum voor dan laten wij weten of dat ook uitkomt voor de gekozen artiest, zo ben je er zeker van dat de artiest ook tijd voor je heeft.

Telefonisch afspreken

0486 436 133


  Wie zijn wij
  Artiesten

  Alle Artiesten zijn Zelfstandig Ondernemers.

  tattooshop nijmegen, tattoo nederland

  01

  Onny Somboon , @ONNYSTATTOOS

  Onny is de eigenaresse en hoofdartiest van Tattoocity by Onnystattoos.  Bij Onny kan je terecht voor zowel Zwart Wit en Kleur Tattooeages in vrijwel alle stijlen.
  Naast dat Onny in de Shop Tattooeert is zij een graag geziene Gast Wereldwijd op Beurzen als Jurylid , en Als Artieste heeft ze zelf ook al verschildende prijzen en titels binnen gesleept. Ook geeft ze regelmatig Seminairs/Workshops voor andere Artiesten.

  INSTAGRAM

  02

  lILLY WANG ,
  @LIWANG.INK

  Lilly, aka Liwang.ink , is sinds 2018 een vaste artieste bij Tattoocity by Onnystattoos, en is volledig in huis opgeleid door Onny, Lilly is gespecialiseerd in , Dotwork , Mandala's en Blackwork, Naast deze tattoos kan je bij lilly ook terecht voor al het andere gangbare werk zoals lettering en kleine tattoos. 

  INSTRAGRAM
  lilly onnystattoos grave nijmegen

  03

  Allesandro mazzotta , @spartakmz

  Allesandro mazzotta aka spartakmz ,

  Allesandro is onze oude rot in het vak, uit Italie ,   welke meerdere keren per jaar bij ons langs komt als een vaste gast artiest, de meeste tijd van zijn tattoo carriere heeft hij doorgebracht in Azie,  Wil jij een wat meer Old Skool look, of een Flash walk-in tattoo dan is Allesandro de artiest voor jou. (Engels en Italiaans)

  INSTAGRAM

  04

  Mass Massiveink
  @_massive_ink

  Mass aka Massiveink

  Mass heeft vanaf 2017 als zelfstandige een eigen winkel gehad in Hilversum, en is altijd bevriend geweest met Onny, nu die zijn eigen winkel gesloten heeft maar toch graag wil blijven tatoeëren en bij leren is hij bij Tattoocity gekomen als zzpr. Om vanuit hier verder te gaan werken. 

  INSTAGRAM

  Portfolio
  Onze Social Media

  Algemene weetjes en tips
  Weetjes en tips

  3D TOUR


  Tattoocity by Onnystattoos

  Contact Form

   Promo Video
   UITSTEKEND beoordeling
   Gebaseerd op 104 recensies
   Ontzettend blij met mijn halve sleeve, ontworpen en gezet door Onny. Er wordt hygiënisch gewerkt en de nieuwe shop ziet er top uit. Bedankt
   Maike Janssen
   Maike Janssen
   2023-10-06
   Zeer professioneel en vakkundig personeel die ruim met je mee denken en alles netjes en strak erop zetten !! Bezig met een full body suite ! Zeer tevreden en wil geen andere shop dan deze !!!! 🙏🙏🙏
   Maik Rits
   Maik Rits
   2023-09-26
   Top service , vriendelijk en leveren super mooi werk
   J Darkdesign
   J Darkdesign
   2023-09-17
   Echt een topzaak! Vriendelijk personeel die je goed verzorgen, artiesten die met je meedenken en vooral heel veel kunnen en bakken met ervaring hebben! Echt een aanrader 💯
   Ricardo Sleegers
   Ricardo Sleegers
   2023-09-11
   Net een tattoo laten zetten. Ziet er heel mooi en netjes uit. Vriendelijk ontvangen en ze zijn erg meedenkent. Heel blij mee!!
   a unen
   a unen
   2023-07-23
   Nette shop met kundige en toffe mensen! Erg blij met het resultaat!
   Victor
   Victor
   2023-05-16
   Hier is het duidelijk dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Dat zie ik ook nog steeds dagelijks terug in mijn tatoeage. Prachtig werk getatoeëerd door Onny.
   STIKERVEL
   STIKERVEL
   2023-02-15