Tattoo verwijderen

Een tattoo verwijderen is met de huidige lasertechnologie goed mogelijk. Helaas zijn er mensen die om een bepaalde reden spijt hebben van het laten zetten van een tatoeage. Deze tatoeages zijn bijvoorbeeld in een opwelling geplaatst, niet meer zo mooi als vroeger of bevatten namen die niet meer aan de orde zijn. Voor deze mensen is het bij Onny’s tattoos met de huidige lasertechnologie mogelijk hun tatoeage te verwijderen zonder dat hierbij littekens ontstaan.

 

Tattoo laseren

Is een manier om je tatoeage met een paar laserbehandelingen lichter te maken. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om je bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maak je van je oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.Wil je je tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Onny’s tattoos!

 

After care

Tijdens de behandeling wordt de huid aan een grote hoeveelheid licht blootgesteld. Daarom mag er 2 weken na de behandeling er niet mee in de zon of onder de zonnebank. Na deze twee weken is het belangrijk om een ‘sunblock’ (minimaal factor 30) te gebruiken. Ook mag er tot twee weken na behandeling geen sauna bezocht worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om de tattoo te verwijderen?

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals kleurgebruik, wijze van tatoeëren, inktsoort, reactie van de huid. Doorgaans zijn er 6 tot 14 behandelingen nodig. Wanneer de tatoeage dik is ingekleurd zullen er meer behandelingen nodig zijn.