Wie zijn wij
Artiesten

Alle Artiesten zijn Zelfstandig Ondernemers.

tattooshop nijmegen, tattoo nederland

01

Onny Somboon , @ONNYSTATTOOS

Onny is de eigenaresse en hoofdartiest van Tattoocity by Onnystattoos.  Bij Onny kan je terecht voor zowel Zwart Wit en Kleur Tattooeages in vrijwel alle stijlen.
Naast dat Onny in de Shop Tattooeert is zij een graag geziene Gast Wereldwijd op Beurzen als Jurylid , en Als Artieste heeft ze zelf ook al verschildende prijzen en titels binnen gesleept. Ook geeft ze regelmatig Seminairs/Workshops voor andere Artiesten.

INSTAGRAM

02

lILLY WANG ,
@LIWANG.INK

Lilly, aka Liwang.ink , is sinds 2018 een vaste artieste bij Tattoocity by Onnystattoos, en is volledig in huis opgeleid door Onny, Lilly is gespecialiseerd in , Dotwork , Mandala's en Blackwork, Naast deze tattoos kan je bij lilly ook terecht voor al het andere gangbare werk zoals lettering en kleine tattoos. 

INSTRAGRAM
lilly onnystattoos grave nijmegen

03

Allesandro mazzotta , @spartakmz

Allesandro mazzotta aka spartakmz ,

Allesandro is onze oude rot in het vak, uit Italie ,   welke meerdere keren per jaar bij ons langs komt als een vaste gast artiest, de meeste tijd van zijn tattoo carriere heeft hij doorgebracht in Azie,  Wil jij een wat meer Old Skool look, of een Flash walk-in tattoo dan is Allesandro de artiest voor jou. (Engels en Italiaans)

INSTAGRAM

04

Mass Massiveink
@_massive_ink

Mass aka Massiveink

Mass heeft vanaf 2017 als zelfstandige een eigen winkel gehad in Hilversum, en is altijd bevriend geweest met Onny, nu die zijn eigen winkel gesloten heeft maar toch graag wil blijven tatoeëren en bij leren is hij bij Tattoocity gekomen als zzpr. Om vanuit hier verder te gaan werken. 

INSTAGRAM