Wie zijn wij
Artiesten

Alle Artiesten zijn Zelfstandig Ondernemers.

tattooshop nijmegen, tattoo nederland

01

Onny Somboon , @ONNYSTATTOOS

Onny is de eigenaresse en hoofdartiest van Tattoocity by Onnystattoos.  Bij Onny kan je terecht voor zowel Zwart Wit en Kleur Tattooeages in vrijwel alle stijlen.
Naast dat Onny in de Shop Tattooeert is zij een graag geziene Gast Wereldwijd op Beurzen als Jurylid , en Als Artieste heeft ze zelf ook al verschildende prijzen en titels binnen gesleept. Ook geeft ze regelmatig Seminairs/Workshops voor andere Artiesten.

INSTAGRAM

02

lILLY WANG ,
@LIWANG.INK

Lilly, aka Liwang.ink , is sinds 2018 een vaste artieste bij Tattoocity by Onnystattoos, en is volledig in huis opgeleid door Onny, Lilly is gespecialiseerd in , Dotwork , Mandala's en Blackwork, Naast deze tattoos kan je bij lilly ook terecht voor al het andere gangbare werk zoals lettering en kleine tattoos. 

INSTRAGRAM
lilly onnystattoos grave nijmegen
tattoocity by onnystattoos

03

nIKKY rITs , @LITLLE.PIRANHA.TATTOO

Nikky aka little.piranha.tattoos, is de laatste aanwinst voor de studio van Onny, Nikky is volledig in huis opgeleid en als Apprentice is zij in mei 2021 begonnen, Door hard werken is zij inmiddels doorgegroeid tot Junior Artist,  Nikky doet graag alle stijlen, zodat ze zich door kan ontwikkelen, zowel met kleur als zwart wit weet ze waar ze momenteel staat. En heeft ze in Rome al haar eerste prijs weten te bemachtigen. 

INSTAGRAM