Laat ik me even voorstellen aan u, mijn naam is Onuma (Onny), geboren in Thailand. Ik teken en schilder zo lang als ik me kan heugen, ook mijn 2 broertjes zijn altijd creatief geweest van air brush tot zand en ijs sculpturen. Ik kom dus uit een heel creatief gezin. Met deze creativiteit was de stap naar professioneel tatoeëerster toegankelijker geworden. Qua stijlen heb ik een voorkeur voor traditioneel Black and Grey maar in principe kan ik alles wat naar uw wens is.

Onny’s Tattoos is een prachtige tattooshop gelegen in het centrum van Grave. Loop gerust binnen in onze nieuwe tattooshop en kom een praatje maken met een van onze medewerkers. Naast het tatoeëren ben ik ook een huismoeder van 3 prachtige dochters.

Wij werken strikt volgens de richtlijnen van het LCHV en zijn het bezit van de vereiste vergunning van de GGD. Kwaliteit, zorg en Hygiëne staan bij ons voorop.
Voor het tatoeëren kunt u even binnen lopen en indien er plek is bij een van de artiesten wordt u meteen geholpen en anders maken wij even een afspraak.

De openingstijden:
Maandag t/m Donderdag
van 11:00 tot 19:00 uur.
Vrijdag
van 11:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag
van 12:00 tot 21:00 uur.
Zondag
van 12:00 tot 19:00 uur.

Alleen op afspraak zijn we open buiten de reguliere openingstijden.

Onny’s Tattoos een vriendelijke en laagdrempelige shop waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.

 

www.onnystattoos.nl   www.tattoograve.nl    www.tattoosgrave.nl     www.tattoo-grave.nl     www.tattooswijchen.nl