Welkom bij Onny Tattoo,

Onny’s Tattoo’s, een vriendelijke en laagdrempelige shop gevestigd in de centrum van Grave , een shop waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.

loop gerust binnen en kom een praatje maken met een van onze medewerkers of wilt u een afspraak neem dan contact met ons op.

Een TIP:

een tattoo neem je voor het leven. Niet iets om licht over te denken dus. Daarom hanteren wij enkele belangrijke stelregels: er wordt bij ons alleen getatoeëerd als je 18 jaar of ouder bent. Vanaf je 16e kun je voor een tattoo wel terecht, echter alleen onder begeleiding van een ouder of voogd.

Wij adviseren je niet alleen over de afbeelding die je op je lichaam wilt hebben, maar ook over de plaats waar de tattoo komt, over de grootte en dat houdt in dat we ook wel eens “nee” verkopen. Zo kun je bij ons geen tattoos laten zetten op gezicht, handen of geslachtsdelen. Tattoos die voor anderen kwetsend kunnen overkomen, zetten we ook niet. Bij ons gaat het zetten van tatoeages gepaard met respect voor elkaar en naar anderen toe.

Onny’s Tattoo’s, een vriendelijke en laagdrempelige shop gevestigd in het centrum van Grave , een shop waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.


Onny’s Tattoos


Brugstraat 2


5361 GT


Grave
info@onnystattoos.nl


www.onnystattoos.nl


06 47 08 45 82

Klik hier om door te gaan.

www.onnystattoos.nl www.tattoograve.nl www.tattoosgrave.nl www.tattoo-grave.nl www.tattooswijchen.nl