Opgericht in 2015
Tattoocity by Onnystattoos

Op de Markt in Het centrum van het Vestingstadje Grave, bevind zich Tattoocity by Onnystattoos, Met 350m2, mogen wij ons momenteel een van de Grootste en meest luxe tattooshops van Nederland noemen.

Verdeeld over 4 verdiepingen vind je

Bij binnenkomst op de begane vloer vind je een mooie grote lounge (Onny's Lounge) compleet met een VideoWall , Tosti Bar ,Arcade Games en tafel voetbal.

Op de 1ste verdieping (vide) bevinden zich 4 werkplekken welke volledig af te zetten zijn voor privacy, en een speciale wachtruime voor eventuele vrienden/kennisen welke meekomen voor morale steun van de klanten.

Op -1 bevinden zich nog 4 werkplekken een toilet een wachtruime en een foto booth , voor het maken van professionele foto's van de tatoeages.

Op -2 bevind zich het kantoor en Relax ruimte voor de artiesten , deze ruimte is Prive

  • Een comfortable en relaxte omgeving

  • Entertainment en een hapje en een drankje zijn mogelijk in de lounge

  • Professionele Artiesten

  • Hygiënische omgeving ingericht volgens de standaard,

  • GGD Goedgekeurd


Ons proces voor jou tattoo
Hoe werken Wij

Een tattoo laten zetten , moet een ervaring zijn, je wilt graag een tattoo, of je denk er over na om er een te laten zetten. hoe pakken wij dit aan? in onze studio zorgen we voor het beste resultaat zodat zowel de klant als de artiest tevreden naar huis gaat. hieronder lees je uitgebreid hoe wij te werk gaan, en waar je rekening mee moet houden voor je eerste afspraak.

  • welke stijl vindt je mooi?

  • welke artiest?

  • welke plek komt de tattoo?

1. Gratis intake /consult

Plan online een consult/intake, of kom langs in de studio.Wij hanteren geen speciale boekings dagen, je bent ten alle tijden welkom. Om gezamenlijk je ideen om te zetten naar een tattoo die bij jou past, met de juiste artiest.

We kunnen bespreking online doen maar het liefst willen we je zien in onze tattooshop. Op die manier kunnen we je toch beter helpen. En krijg je meteen een idee van onze studio.

2. aspraak boeken

Als we na het intake gesprek er uit zijn gekomen waar de tatoeage komt en hoe deze eruit komt te zien kan je een afspraak inplannen om de tattoo te laten zetten. Voor deze afspraak vragen wij dan ook een aanbetaling.

Let op een aanbetaling is definitief en wordt niet terugbetaald. Omdat de artiest hier namelijk al uren in het ontwerp en tekenen heeft zitten.

3. De tattoo afspraak

Tijdens het Intake gesprek / Consult , heeft de artiest informatie van je gekregen , en is daaruit een ontwerp gekomen, vandaag gaat de artiest(e)  samen met jou de  plaatsing, grootte en details bespreken. Wij zijn pas happy als jij dat ook bent. dus geef vooral aan als er iets niet naae wens is je  een wijziging wilt of je ergens niet fijn bij voelt.

Zorg verder dat je goed uitgerust bent, ga lekker achterover zitten en laat de rest aan de Artiest(e) over.  
Boek een intake gesprek
Intake afspraak

Wil je een Intake/Consult afspraak maken, In de shop of online, kan je dat via het formulier hiernaast doen, stel een tijd en datum voor dan laten wij weten of dat ook uitkomt voor de gekozen artiest, zo ben je er zeker van dat de artiest ook tijd voor je heeft.

Telefonisch afspreken

0486 436 133